Actief Volendam

Actief Volendam; Bent u goed uitgerust om er deze dag actief tegen aan te gaan? U gaat samen met uw collega’s steppend door Volendam.  De gids zal u naar alle memorabele plekken van Volendam brengen. Nadat u klaar bent met de steptocht, is het tijd voor actie! U gaat zich klaar maken voor RIB varen. De adrenaline stroomt door u lichaam. Dan is het tijd om tijdens de lunch lekker bij te kletsen over de dag. Het arrangement Actief Volendam  wordt afgesloten met het spelprogramma 60 seconds.  Voer binnen 1 minuut een bepaalde opdracht uit. Dit spel zorgt voor een hoop spanning, sensatie en adrenaline.

 

Actief VolendamRIB varen powerboat varen Actief Volendam

Actief Volendam

Steptocht
Onder leiding van een professionele gids gaat u steppen door het oer-Hollandse dorp Volendam. De gids zal u langs alle gezellige en bijzondere plekken leiden van dit bijzondere, maar oh zo leuk dorp.

 

RIB varen
Ervaar the ultimate speed met de activiteit RIB boot varen. Als een speer gaat u met uw collega’s met de RIB boten over het IJsselmeer. De omstandigheden op zee zijn uiteenlopend door wind, getij en golfhoogte! Staan er geen golven dan kan het gas helemaal open. De adrenaline giert door uw lichaam. Een unieke belevenis die u niet snel zal vergeten!

 

60 seconds

Elk team krijgt één minuut om een bepaalde opdracht uit te voeren. Lukt dit? Dan krijgt het team een punt. Lukt dit niet? Dan krijgt het team weer een kans tijdens de volgende ronde. Zo zullen er tien rondes gespeeld worden. Tijdens elke ronde, zal het niveau stijgen. Het leuke en spannende spelprogramma wordt afgesloten met een finale ronde, welke zal worden gespeeld door de teams welke het best hebben gepresteerd. Het team dat tijdens het finalespel het andere team weet te verslaan, wint. Alle zenuwslopende, korte spelletjes zullen voor een hoop spanning, sensatie en adrenaline zorgen, en de band binnen het de teams versterken.

 

Actief Volendam combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Actief Volendam’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

 

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Volendam geldt een minimale deelname van 15 personen!

 

Actief Volendam steppen VolendamActief Volendam RIB varen