Viva Las Vegas

Voor het themafeest Viva Las Vegas Volendam kunt u zich opmaken voor een avond vol glitter en glamour.  U wordt ontvangen met een heerlijk welkomstcocktail door onze prachtige showgirls op rollerskates. Terwijl de DJ achtergrondmuziek draait, kunt u genieten van een heerlijk dinerbuffet. Black Jack- en roulette tafels, gedistingeerde croupiers strak in pak en veel entertainment zijn de ingrediënten voor uw Viva Las Vegas feest.

 

Viva Las Vegas VolendamViva las vegas Volendam

 

Viva Las Vegas Volendam

Aangekomen op de locatie kunt u genieten van een uitgebreid diner. Na het diner zal de DJ de beste hits draaien en staan de gedistingeerde croupiers al klaar.  Tijdens deze avond kunt u genieten van een optreden van The King of pop of een gokje wagen bij de Black Jack- en roulette tafels.  Uiteraard kunt u ook genieten van de lekkerste cocktails bij onze professionele bartenders. Als aandenken van het exclusieve themafeest kunt u een karikatuur laten maken van uzelf. Geniet van de unieke sfeer die dit Viva Las Vegas u biedt! What happens in Vegas, stays in Vegas.

 

Voor een bedrijfsfeest of personeelsfeest op maat of voor meerdere mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te mailen naar info@evenemententeam.nl of via de telefoon; 085-25 00 655.

 

Prijzen zijn inclusief: uitgebreid diner, drankjes, entertainment en partymanager.

 

Viva las Vegas Volendam Viva las Vegas Volendam