Creatieve workshops

Creatieve workshops in Volendam zijn ontzettend leuk om te doen tijdens uw bedrijfsuitje! Er zijn genoeg creatieve workshops om uit te kiezen om zo uw personeelsuitje in Volendam een daverend succes te maken! Een hele dag op stap? Combineer dan een leuke creatieve workshop met een lunch, diner, borrel, spelprogramma of een lokale activiteit tot een gezellig arrangement!

 

Creatieve workshops volendamGraffiti spuiten Volendam

 

 

Creatieve workshops Volendam

Creatieve workshops Volendam; in het menu aan de linkerkant vindt u een overzicht van onze actieve workshops. Bekijk, zoek en vindt uw workshop in Volendam. Kiest u voor een workshop koe of klomp schilderen, mozaïeken, graffiti spuiten of wilt u meerdere workshops combineren? Graag maken wij voor u een voorstel op maat! Ervaren instructeurs begeleiden u tijdens de workshop en zorgen ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Klik op uw favoriete workshop voor meer informatie. Staat uw workshop er niet tussen?  Bekijk hier het volledig overzicht van onze creatieve workshops. Heeft u vragen over een uitje in Volendam neem dan contact op  met één van onze medewerkers via 085-25 00 655 of mail ons via info@evenemententeam.nl.

 

De meeste creatieve workshops zijn al vanaf 15 personen mogelijk! Ook is het mogelijk om workshops te combineren met andere activiteiten om een vullend dagprogramma te maken.