Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Cultureel Volendam

Cultureel Volendam; Altijd al Volendam willen ontdekken met een cultureel tintje? Dat kan met het Cultureel Volendam arrangement van Hèt EvenementenTeam! U gaat samen met uw collega’s de geheimen ontdekken van de heerlijkste paling.

Natuurlijk zult u de paling ook zelf ervaren en proeft u de energie die erin gestoken is. De klederdracht verdwijnt langzaam, maar daar brengt u vandaag verandering in. U wordt in typisch Volendamse klederdracht gehesen en dit wordt uiteraard vastgelegd. Na een heerlijke lunch gaat u aan de hand van leuke opdrachten en vragen het dorp Volendam verkennen met een polaroid camera. Bent u samen met uw team het creatiefst op het gebied van foto’s? Kom erachter met het arrangement Cultureel Volendam.

Palingrokerij

Vandaag gaat u terug in de tijd. Sinds 1856 wordt de paling volgens een oud en geheim familierecept gerookt. Vanaf 1961 werd de gerookte paling verkocht in het beroemde kleinste winkeltje van Volendam. U gaat kennis maken met het oude ambacht. Tijdens een rondleiding door de palingrokerij krijgt u een goed beeld van hoe de paling gevangen, verwerkt en gerookt wordt. Na afloop kunt u genieten van een heerlijke toast met een gerookte paling. Die paling moet u zeker geproefd hebben wanneer u in Volendam bent!

Foto in klederdracht

Nadat u bijgekomen bent van de indrukken van de palingrokerij is het tijd om samen met uw collega’s een leuke foto te maken. Dit is niet zomaar een foto, maar een foto in typisch Volendams klederdracht. Bekende Nederlanders als Jan Smit, Gerard Joling en Nick en Simon waren u voor. Vandaag gaat u zelf deelnemen aan het bekende fenomeen. Het passen van de kostuums en de klompen leidt vaak tot hilarische momenten waar nog lang over gesproken wordt binnen het bedrijf. Alle kostuums die aangetrokken worden zijn authentiek, echt gedragen en meer dan 40 jaar oud. U krijgt de foto na afloop mee naar huis om te laten zien aan het thuisfront.

Polaroid action

Na een heerlijke lunch is het tijd om Volendam verder te bewonderen dan alleen vanaf de Dijk. Met een routebeschrijving, een pen, papier en een polaroidcamera op zak, zult u langs toeristische trekpleisters lopen zoals de Dijk die uiteraard niet mag ontbreken, vier historische kerken en het doolhof. Laat u zich van uw creatieve kant zien en maakt u de leukste foto’s? Dan bent u samen met uw team de winnaar van de polaroid action en gaat u met een leuke prijs naar huis. Ook krijgt u een fotolijst mee naar huis met de gemaakte foto’s van die dag.

Cultureel Volendam combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Cultureel Volendam’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Volendam geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu