Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Bedrijfsuitjes Volendam

Bedrijfsuitjes Volendam; Volendam staat bekend als een oer-Hollandse stad, waar veel bekende Nederlandse artiesten vandaan komen. In onze verschillende bedrijfsuitjes laten we graag alles van Volendam zien!

Het paling roken, het eiland Marken, de kaas makerij, typisch Volendamse klederdracht, het bezoeken van musea en nog veel meer! Sluit de dag in Volendam goed af en ga met een onvergetelijke herinnering naar huis.

Bedrijfsuitjes Volendam

Op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen neemt én uw evenement volledig laat aansluiten op uw wensen? Dan bent u bij ons bij het goede adres. Ons aanbod bedrijfsuitjes Volendam vindt u in het menu aan de linkerkant van de pagina. De arrangementen van de bedrijfsuitjes zijn zorgvuldig samengesteld en geschikt voor ieder gezelschap. Deze arrangementen zijn slechts een greep uit een scala aan mogelijkheden die Hèt EvenementenTeam in Volendam aan kan bieden. In overleg met u kunnen wij een compleet bedrijfsuitje op maat samenstellen. Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar! Voor activiteiten op maat of overige vragen belt u met onze professionele medewerkers via 085-25 00 655. Bekijk ook eens ons volledig overzicht van spelprogramma’s en workshops!

Voor alle bedrijfsuitjes Volendam geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu