Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Lach je rot

Lach je rot; Een dagje vol vertier en entertainment. De dag begint met een rondvaart met de gehele groep door de stad van Volendam. Hierop volgend geniet u van een heerlijke lunch. Met een gevulde maag begint de comedy workshop waarbij een professionele comedian de ins en outs van comedy zal toelichten. Na de workshop volgt een borrel met een lekker hapje en een drankje. En om de dag goed af te sluiten zal er een diner volgen waarbij het spelprogramma ‘Ranking your colleagues’ zal zorgen voor veel hilariteit! Kortom een dag vol comedy en plezier! Lach je rot!

Rondvaart

De rondvaartboot staat klaar voor u klaar! Ontspan en laat u via een speciale route langs vele bezienswaardigheden in de stad Volendam. Via de beeldige grachten beleeft u de stad vanaf het water. Een goed begin van een drukke maar leuke dag!

Comedyworkshop

Het succes van humor op de werkplek is een serieuze zaak. De gedachte is dat mensen die van een grapje houden zaken beter kunnen relativeren, flexibel zijn, creatief zijn en goed met stress kunnen omgaan. Managers die om zichzelf of moeilijke situaties kunnen lachen, worden bovendien toegankelijk gevonden. Onderzoek heeft aangetoond dat humor bijdraagt aan productiviteit en 37% aan hogere sales. Zelfs problemen werden sneller opgelost doordat humor ervoor zorgt dat dopamine in ons systeem wordt aangemaakt. Hierdoor pak je dingen sneller op en wordt je creatiever en productiever. Uiteindelijk zal dit resulteren tot een ontspannen sfeer op de werkvloer.

Ranking your colleagues

De dag zal eindigen met het spelprogramma Ranking the stars. ‘Ranking the stars’ is een bekend programma van de televisie waarbij sterren worden ‘geranked’ door collega’s uit de tv wereld. Tijdens dit humoristische spel gaat u uw collega’s ‘ranken’ en komt u er snel achter hoe goed u uw collega’s kent. Vragen als “Wie was vroeger een vervelende leerling?”, “Wie heeft de meest afwijkende kledingsmaak?” en “Wie kookt het slechtst?” komen aan bod tijdens uw personeelsuitje. Een perfecte afsluiter voor een dag vol comedy!

Lach je rot combineren?

Heeft u liever een andere comedy-activiteit? Bekijk het volledig overzicht van onze spelprogramma´s of workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085 25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor het arrangement Lach je rot in Volendam geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu