Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Typisch Volendam

Typisch Volendam; Tijdens deze dag leert u alles wat Volendam te bieden heeft! De dag begint bij het Volendams museum, waar u kennis maakt met Volendam en alles wat zij te bieden heeft. Vervolgens gaan we foto’s maken in typisch Volendamse klederdracht. Het passen van klompen en kostuums zal leiden tot hilarische en memorabele momenten. Met de workshop ‘Zingen in klederdracht’ gaan u en uw collega’s verkleed als typisch Volendamse mensen en zingen daarbij alle smartlappen die Volendam te bieden heeft. De groepsfoto aan het einde van de dag zorgt ervoor dat deze dag een onvergetelijke herinnering wordt.

Volendams museum

Het Volendams museum ligt opvallende locatie in het centrum van Volendam. Tijdens de rondleiding komen de kenmerken van Volendam naar voren. Klederdracht, sieraden, aardewerk, uitgebreide collectie schilderijen, tekeningen, foto’s en literaire en muzikale kunstvormen zijn voorbeelden die tijdens de rondleiding aan bod komen. Uiteraard bezoekt u ook de filmzaal en het sigarenbandjeshuis met mozaïeken en decoraties van 11 miljoen sigarenbandjes.

Foto in klederdracht

Nu u tijdens de rondleiding onder andere de typische Volendamse klederdracht gezien heeft, is het tijd om zelf deze bekende kostuums te passen. Bekende Nederlanders als Jan Smit, Gerard Joling en Nick en Simon waren u voor. Het passen van de kostuums en de klompen leidt tot hilarische momenten waar nog lang over gesproken wordt. Alle kostuums die aangetrokken worden zijn authentiek, echt gedragen en meer dan 40 jaar oud! Na afloop krijgt u de foto mee om deze en leuke plek te geven op kantoor.

Zingen in klederdracht

Na de lunch is het tijd om met uw collega’s de bekendste smartlappen te zingen. Tijdens de workshop ‘zingen in klederdracht’ kunt u uit volle borst meezingen met uw favoriete liedjes van Jan Smit, de 3JS en Nick en Simon. Dit wordt uiteraard uitgevoerd in de authentieke klederdrachten, waar Volendam bekend om staat. Het passen van de kostuums en de klompen leidt vaak tot hilarische momenten, waar nog lang over gesproken zal worden! Onder begeleiding van een artiest zult u de verschillende smartlappen zingen. Uiteraard is er ook een liederenboek aanwezig waar alle songteksten in staan. Een groepsfoto zorgt er voor dat deze dag onvergetelijk wordt!

Typisch Volendam combineren?

Uiteraard kan het arrangement ‘Typisch Volendam’ gecombineerd worden met andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor alle bedrijfsuitjes Volendam geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu