Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Bezoek aan Marken

Bezoek aan Marken; van maart tot en met november kunt u een overtocht maken van Volendam naar Marken. Marken is een bijzonder en authentiek stuk Nederland dat mooi bewaard is gebleven. Hier kunt u een rondwandeling doen door de historisch kern die verzorgd wordt door verschillende gidsen.

Maak kennis met het heden en verleden van Marken. De gidsen hebben veel interesse in cultuur, historie en traditie en vertellen er graag over. Zij verzorgen de rondwandeling in originele klederdracht die ook in Marken aan het verdwijnen is.

Het is ook mogelijk om het bezoek aan Marken te combineren met een andere activiteit, uitgebreide lunch, borrel of diner. Hèt EvenementenTeam regelt graag een leuke locatie voor u! Heeft u vragen over een bezoek aan Marken of staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via 085-25 00 655 of info@evenemententeam.nl.

Stel zelf uw personeelsdag in Volendam samen met het maatwerk van ons evenementenbureau.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu