Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Bierbrouwerij

Bierbrouwerij Volendam; In het pittoreske dorp Volendam, zijn oude tradities lang bewaard gebleven. Wonderbaarlijk genoeg is pas in het jaar 2000 de brouwerij ’t Volen gevestigd. Deze is genoemd naar het veulen in het wapen van Volendam. Brouwerij ’t Vølen brouwt haar bier op ambachtelijke wijze met traditionele hoge gisting op fles en 100% zuiver. Na jarenlang thuis gebrouwen te hebben werd besloten dat het bier zo smakelijk is dat de rest van de wereld mee moest genieten.

De verschillende gebrouwen bieren zijn ontwikkeld door jarenlang proeven, receptuur aanpassen en tot uitgebalanceerde smaken te komen. U kunt dit nu zelf meemaken en genieten van een rondleiding door de bierbrouwerij. Het dorp Volendam mag u pas verlaten als u de bieren geproefd heeft.

Het is ook mogelijk om het bezoek aan de bierbrouwerij te combineren met een andere activiteit, uitgebreide lunch, borrel of diner. Hèt EvenementenTeam regelt graag een leuke locatie voor u! Heeft u vragen over de bierbrouwerij of staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via 085-25 00 655 of info@evenemententeam.nl.

Stel zelf uw personeelsdag in Volendam samen met het maatwerk van ons evenementenbureau.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu