Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Foto in klederdracht

Foto in klederdracht Volendam; Alleen de ouderen – en dan nog voornamelijk de oudere vrouwen – zijn de karakteristieke klederdracht trouw gebleven. Gevreesd wordt dat deze prachtige klederdracht langzamerhand zal verdwijnen. Om dit te voorkomen, is al in 1954 de Stichting Klederdrachten Volendam opgericht. Deze Stichting heeft als doelstelling de Volendamse klederdracht zo volledig en oorspronkelijk mogelijk te handhaven en het dragen ervan te bevorderen.

Het jaarlijkse Volendammer weekend, de braderiedagen tijdens de zomermaanden en de kerkelijke hoogfeestdagen worden steeds vaker gebruikt als dagen waarop de prachtige klederdracht wordt gedragen. U kunt nu zelf aan de verkleedactiviteit deelnemen. Het passen van de kostuums en klompen is erg leuk en leidt vaak tot hilarische taferelen. U krijgt met de foto in kostuum een bijzondere herinnering in handen, want de Volendamse Klederdracht is op sterven na dood. Alle kostuums zijn authentiek, echt gedragen en meer dan 40 jaar oud. U maakt voor even deel uit van een stukje geschiedenis en dat ziet u terug in een foto die u zelf nooit maken kan.

Het is ook mogelijk om de activiteit foto in klederdracht te combineren met een andere activiteit, uitgebreide lunch, borrel of diner. Hèt EvenementenTeam regelt graag een leuke locatie voor u! Heeft u vragen over de activiteit foto in klederdracht of staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via 085-25 00 655 of info@evenemententeam.nl.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu