Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Het hervormde kerkje

Het hervormde kerkje; U kunt een bezoek brengen aan het hervormde kerkje die in 1658 door Adriaan Jan Nieng, molenaar te Hoorn, is gebouwd. Het is een nagenoeg vierkant, op bakstenen voeting uit hout opgetrokken gebouwtje.

Het heeft een door een klokkentorentje bekroond tentdak met rode pannen en vertoont veel overeenkomst met een Noord-Hollandse stolphoeve. Dit kerkje was een schenking van de staten van Holland en West-Friesland aan de hervormden te Volendam en werd op 6 oktober 1658 ingewijd. Het kerkje wordt sinds 2007 gebruikt als officiële trouwlocatie van de gemeente en bevindt zich aan het Burg.

Het is ook mogelijk om het bezoek aan het hervormde kerkje te combineren met een andere activiteit, uitgebreide lunch, borrel of diner. Hèt EvenementenTeam regelt graag een leuke locatie voor u! Heeft u vragen over een bezoek aan de Palingsound museum of staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via 085-25 00 655 of info@evenemententeam.nl.

Stel zelf uw personeelsdag in Volendam samen met het maatwerk van ons evenementenbureau.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu