Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Palingrokerij

Palingrokerij in Volendam (Smit-Bokkum) is in Nederland een begrip op het gebied van paling. De historie van Smit-Bokkum gaat ver terug in de tijd: al sinds 1856 wordt paling volgens een oud en geheim familierecept gerookt. Vanaf 1961 werd de gerookte paling verkocht over het beroemde in het kleinste winkeltje van Volendam in de St. Jozefstraat.

Traditiegetrouw drukt ook de huidige en vijfde generatie Smit-Bokkum zijn stempel op het familiebedrijf door een geheel nieuw complex te laten herrijzen in historische bouwstijl aan de boorden van het IJsselmeer. U kunt kennis maken met dit oude ambacht. Tijdens een rondleiding krijgt u een goed beeld van hoe de paling gevangen, verwerkt en gerookt wordt. Na afloop kunt u genieten van een heerlijke toast met paling, die moet u zeker geproefd hebben!

Het is ook mogelijk om het bezoek aan de Palingrokerij te combineren met een andere activiteit, uitgebreide lunch, borrel of diner. Hèt EvenementenTeam regelt graag een leuke locatie voor u! Heeft u vragen over een bezoek aan de palingrokerij of staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via 085-25 00 655 of info@evenemententeam.nl.

Stel zelf uw personeelsdag in Volendam samen met het maatwerk van ons evenementenbureau.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu