Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Palingsound Museum

Palingsound Museum; Op de zolder van rokerij Smit Bokkum gelegen aan de rand van het IJsselmeer is het Palingsound Museum gevestigd. Hier is alles over de 100-jarige muziekgeschiedenis te vinden met o.a. de Cats, Leftside, Canyon, Maribelle, BZN, Jan Smit en Nick & Simon.

De meeste hits uit de top 40 blijken niet gescoord te zijn door de Beatles, de Rolling Stones, Abba, Madonna of Michael Jackson, maar door een aantal ‘gewone’ Volendammers! Volendammers houden zichzelf maar al te graag voor dat zij een nuchter volkje zijn: ‘doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg’ is een populair gezegde, waarachter zij zich trachten te verschuilen. Maar hoe ‘gewoon’ kun je nog zijn wanneer je als dorp een eigen unieke sound ontwikkelt, waar 40 jaar lang internationale successen mee geboekt worden?

Het is ook mogelijk om het bezoek aan het Volendams museum te combineren met een andere activiteit, uitgebreide lunch, borrel of diner. Hèt EvenementenTeam regelt graag een leuke locatie voor u! Heeft u vragen over een bezoek aan de Palingsound museum of staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via 085-25 00 655 of info@evenemententeam.nl.

Stel zelf uw personeelsdag in Volendam samen met het maatwerk van ons evenementenbureau.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu