Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Volendams museum

Volendams museum; Wilt u een kijkje nemen in het verleden en een blik werpen in de keuken? Dan bent u bij het Volendams museum aan het juiste adres. Hier kunt u zien hoe de Volendammer bevolking in kleine houten vissers huisjes woonde en werkte.

In het museum is ook het wereldberoemde sigarenbandjeshuisje gevestigd. Hier kunt u verschillende decoraties en mozaïeken bezichtigen van ruim 11 miljoen sigarenbandjes. Verder kunt u onder andere de Volendamse klederdracht en sieraden, een uitgebreide collectie schilderijen, aardewerk, foto’s, literaire en muzikale kunstvormen en visserij bezichtigen.

Het is ook mogelijk om het bezoek aan het Volendams museum te combineren met een andere activiteit, uitgebreide lunch, borrel of diner. Hèt EvenementenTeam regelt graag een leuke locatie voor u! Heeft u vragen over een bezoek aan het Volendams museum of staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via 085-25 00 655 of info@evenemententeam.nl.

Stel zelf uw personeelsdag in Volendam samen met het maatwerk van ons evenementenbureau.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu