Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Spelprogramma’s Volendam

Spelprogramma’s Volendam; een unieke manier om de oer-Hollandse stad te leren kennen! Uiteraard leert u uw collega’s ook op een speelse wijze kennen tijdens een teamuitje in Volendam. Hèt EvenementenTeam beschikt over verschillende, zeer gezellige, originele en vaak lachwekkende spelprogramma’s.Probeer de weg te vinden aan de hand van verschillende foto’s tijdens de fotopuzzeltocht of waggel als een gans door de stad tijdens het spelprogramma levend ganzenbord. Wilt u liever een spelprogramma waar de creatieve en ludieke opdrachten vastgelegd moeten worden met een fotocamera? Kies dan voor een polaroid action.

Spelprogramma’s Volendam

Bent u op zoek naar spelprogramma’s Volendam? Onze spelprogramma’s in Volendam zijn ideaal te combineren in een leuk arrangement, maar ook zeer geschikt als losse activiteit. Ook zijn de spelprogramma’s geheel op maat aan te passen zodat het spel een persoonlijk tintje krijgt.

In het menu aan de linkerkant van de pagina kunt u een overzicht vinden van onze spelprogramma’s Volendam. Het is ook mogelijk een stadsspel te combineren met een uitgebreide lunch, borrel of diner. Hèt EvenementenTeam regelt graag een leuke locatie voor u! Heeft u vragen over een spelprogramma of staat het spelprogramma van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledige overzicht van onze spelprogramma’s of neem contact op met één van onze medewerkers via 085-25 00 655.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu