Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Lost in Volendam

Lost in Volendam; weet u de weg terug nog te vinLost in Volendamden? Niet weten waar u uitkomt staat centraal tijdens dit unieke spelprogramma. U wordt door onze professionele spelleiders Volendam ingestuurd met een opdrachtenvel en een mini camera.

Door het uitvoeren van de opdrachten komt u op een een grappige manier langs de leukste bezienswaardigheden van Volendam. Want wat dacht u van de welbekende Palingrokerij of het kaasmuseum? Ondertussen bent u opzoek naar een bijzondere ontdekking in Volendam. Wie overtuigt de strenge jury van hun creativiteit tijdens het verdwalen?

Maak uw teamuitje in Volendam compleet door het stadsspel Lost in Volendam te combineren met een heerlijke lunch, diner of spetterend themafeest. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze spelprogramma´s of workshops of bel 085-25 00 655 en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu