Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Mannen tegen de vrouwen

Mannen tegen de vrouwen; Het spelprogramma Mannen tegen de vrouwen is afgeleid van het leuke televisieprogramma Jongens tegen de meisjes. De spanningen lopen hoog op tijdens het spel ‘Mannen tegen de Vrouwen’. Bij aankomst wordt u ontvangen door de spelleiders, waarna er een gedetailleerde speluitleg komt. De spanning en de vooroordelen over beide sekse stijgen.

De teams worden verdeeld, natuurlijk in een mannen- en een vrouwenteam. Wie maken er de meeste woorden in een letterpak? Of wie beeld er het best een songtekst uit, de mannen of de vrouwen? De typische en welbekende clichés. Maar kloppen ze wel? Aan de hand van een routebeschrijving worden de groepen door de stad geleid. Onderweg zult u verschillende ‘man-vrouw’ vragen en opdrachten tegenkomen. Van voetbal tot make-up en van auto’s tot glossy’s; alle onderwerpen zullen de revue passeren. Beide teams zullen zich moeten verdiepen in het andere geslacht om te winnen. Maak uw bedrijfsuitje in Volendam compleet met dit enerverende spelprogramma mannen tegen de vrouwen.

Inclusief

  • Spelleider
  • Spelmaterialen
  • Filmcamera’s tijdens het spel
  • Versnapering voor onderweg
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
  • Filmpjes ontvangt u na afloop digitaal

Mannen tegen de vrouwen combineren?

Maak uw bedrijfsuitje in Volendam compleet door het stadsspel mannen tegen de vrouwen te combineren met een heerlijke lunch, diner of een ander leuke activiteit. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze spelprogramma´s of workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu