Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Ontdek de Mol

Ontdek de Mol; tijdens het ‘Ontdek de Mol’ spelprogramma in Volendam is het aan u om de mol in uw team te ontmaskeren. Het spelprogramma Ontdek de Mol is afgeleid van het televisieprogramma ‘Wie is de mol’. Wie vertrouwt u het uitvoeren van de opdrachten toe?

En wie verdenkt u van het saboteren van de opdrachten? Niemand is te vertrouwen in dit actieve spelprogramma. Het is aan u om er voor te zorgen dat u met uw groep zoveel mogelijk punten binnenhaalt tijdens de opdrachten en dat u de mol weet te ontmaskeren tijdens het spannende eindspel.

Maak uw teamuitje in Volendam compleet door het unieke stadsspel ontdek de mol te combineren met een heerlijke lunch, diner of spetterend themafeest. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze spelprogramma´s of workshops of bel 085-25 00 655 en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu