Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Polaroid Action

Polaroid Action; wie maakt er op een leuke en creatieve manier een foto op de Dijk in Volendam? Dit is één van de opdrachten die gemakkelijk voor kan komen in het spelprogramma Polaroid Action in Volendam. Voorafgaand aan de Polaroid Action zult u een duidelijke uitleg krijgen van onze gespecialiseerde spelbegeleiders.

U zult elkaar tijdens dit spel beter leren kennen door het maken van foto’s en verschillende vraagstukken. Zo zullen er vragen beantwoord moeten worden als: Waar roken ze de meeste paling? Waar kunt u met George Clooney een kopje koffie drinken? Na afloop van het spelprogramma zal door een vakkundige jury een winnaar worden gekozen. De Polaroid Action is een uniek spelprogramma waarmee u de hele stad Volendam op een originele manier leert kennen, maar ook uw collega’s beter leert kennen.

Inclusief

  • Spelleider
  • Spelmaterialen
  • Polaroidcamera tijdens het spel
  • Versnapering voor onderweg
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
  • U ontvangt achteraf een leuke fotocollage van de polaroid foto’s

Polaroid action combineren?

Maak uw personeelsuitje in Volendam compleet door het stadsspel Levend ganzenbord te combineren met een heerlijke lunch, diner of een ander leuke activiteit. Staat het spelprogramma van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze spelprogramma´s of workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu