Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Glitter en Glamour

Themafeest Glitter en Glamour; De avond staat volledig in het teken glitter en glamour. Niets is te gek! Ervaar hoe het voelt om superster te zijn en laat u van top tot teen verwennen. Zo kunt u uw haar laten doen, uw nagels laten lakken en nog veel meer.

Glitter en Glamour themafeest Volendam

U wordt bij de ingang al ontvangen door de Glamour Girls met een heerlijk glas champagne. Binnen zijn er diverse hoekjes ingericht. Zo kunt u plaatsnemen in een kapersstoel en krijgt u de prachtigste nagels. Of houdt u liever van een massage? Het kan allemaal! Geniet ondertussen van een heerlijke cocktail die speciaal voor u gemaakt wordt. Tijdens deze feestelijke avond kan entertainment niet achterblijven. Sta niet versteld van mannen met trommels en oogverblindende danseressen. Laat alle indrukken op u inwerken en duik onder in de wereld van supersterren, glitter & glamour!

Voor een bedrijfsfeest of personeelsfeest op maat of voor meerdere mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te mailen naar info@evenemententeam.nl of via de telefoon; 085-25 00 655.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu