Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Ik hou van Holland

Themafeest Ik hou van Holland; Terwijl u heerlijk geniet van een uitgebreid diner, wordt uw kennis over Nederland en het oer-Hollandse Volendam getest. De avond begint met het verzinnen van een originele groepsnaam en een typische Volendamse strijdkreet.

Ik hou van Holland Volendam

Tijdens de eerste ronde komen vragen aan bod als waaraan kan men een Nederlander herkennen? Welke vooroordelen heeft men in het buitenland over Nederlanders? Waar staat Volendam bekend om? De hilarische vragen over Nederland en Volendam bezorgen u gegarandeerd de slappe lach! Tijdens dit lachwekkende Ik hou van Holland Volendam komen verschillende elementen naar voren als samenwerking, competitie, zang en gekke vragen.

De zangkunsten van u en uw collega’s komen aan bod tijdens de tweede ronde. Wie van uw collega’s kan het best liedjes meezingen en afmaken? Tijdens de laatste ronde wordt de winnaar van Ik hou van Holland Volendam bekend gemaakt. Tussen de rondes door kunt u uiteraard bijkletsen met uw collega’s en genieten van een uitgebreid diner.

Voor een bedrijfsfeest of personeelsfeest op maat of voor meerdere mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te mailen naar info@evenemententeam.nl of via de telefoon; 085-25 00 655.

Prijs is inclusief: uitgebreid diner, Ik hou van Holland spelprogramma en quizmaster.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu