Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Latin Spirit Party

Latin spirit party Volendam; Tropische sferen, opzwepende muziek en swingend entertainment, dat is de Latin Spirit Party. U wordt feestelijk ontvangen met een kleurrijke cocktail en een spetterend optreden van onze brassband. Terwijl de DJ passende achtergrondmuziek draait, kunt u genieten van een uitgebreid diner.

Latin Spirit Party Volendam

Na het diner zullen de beste Salsadansers van Nederland een demonstratie geven van de tropische dans. Natuurlijk gaat u het ook zelf ervaren! U zult namelijk mee doen met de workshop Salsa en Merengue. Als afsluiting zal er een kleine danswedstrijd zijn, waar de Salsa koning en koningin bekend wordt.

Later op de avond verzorgen onze prachtige Braziliaanse showdanseressen een swingende samba show. Natuurlijk kan een limbo vuurshow niet ontbreken op een tropische avond. Tijdens deze show wordt het publiek uitgenodigd om zelf deel te nemen. Welke collega is het lenigst en komt het laagst onder de lat door? U kunt ervoor kiezen om uw bedrijfsfeest of personeelsfeest uit te breiden met een openingsact door een brassband, verlichte LED dansvloer, tropische palmdecoratie en / of een cocktailbar. Voor een voorstel op maat of voor meerdere mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te mailen naar info@evenemententeam.nl of via de telefoon; 085-25 00 655.

Prijzen zijn inclusief: uitgebreid diner, drankjes, entertainment en partymanager.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu