Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Moorddiner

Themadiner Moorddiner in Volendam; In teamverband gaat u en uw collega’s een mysterieuze moord oplossen. U bevindt zich in de 18e eeuw. Een familie van Adel, hooggeplaatste gasten en het bedienend personeel wordt aan u voorgesteld.

Moorddiner Volendam

Na verwelkoming door de kamerheer ontrafelt het bloederige tafereel zich. Er is iemand vermoord en de dader is al de hele avond op vrije voeten! Tussen de gangen door lopen diverse acteurs af en aan om aan elke tafel hun verhaal te doen en belevingen te delen. Ook u ontkomt niet aan de ondervragingen, want wat is uw alibi? Dialogen, ruzies en onthullingen volgen elkaar in razend tempo op. U wordt uitgenodigd om uw bevindingen met iedereen te delen, waarna uiteindelijk de dader wordt veroordeeld! Aan het einde van het heerlijke diner volgt de prijsuitreiking en wordt het beste speurdersteam gehuldigd! Ons moorddiner Volendam is avondvullend en leuk als teambuildingsuitje!

Voor een theaterdiner, themafeest, bedrijfsfeest of personeelsfeest op maat of voor meerdere mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te mailen naar info@evenemententeam.nl of via de telefoon; 085-25 00 655.

Prijzen zijn inclusief: uitgebreid diner en entertainment.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu