Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Viva Las Vegas

Voor het themafeest Viva Las Vegas Volendam kunt u zich opmaken voor een avond vol glitter en glamour. U wordt ontvangen met een heerlijk welkomstcocktail door onze prachtige showgirls op rollerskates. Terwijl de DJ achtergrondmuziek draait, kunt u genieten van een heerlijk dinerbuffet.

Black Jack- en roulette tafels, gedistingeerde croupiers strak in pak en veel entertainment zijn de ingrediënten voor uw Viva Las Vegas feest.

Viva Las Vegas Volendam

Aangekomen op de locatie kunt u genieten van een uitgebreid diner. Na het diner zal de DJ de beste hits draaien en staan de gedistingeerde croupiers al klaar. Tijdens deze avond kunt u genieten van een optreden van The King of pop of een gokje wagen bij de Black Jack- en roulette tafels. Uiteraard kunt u ook genieten van de lekkerste cocktails bij onze professionele bartenders. Als aandenken van het exclusieve themafeest kunt u een karikatuur laten maken van uzelf. Geniet van de unieke sfeer die dit Viva Las Vegas u biedt! What happens in Vegas, stays in Vegas.

Voor een bedrijfsfeest of personeelsfeest op maat of voor meerdere mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te mailen naar info@evenemententeam.nl of via de telefoon; 085-25 00 655.

Prijzen zijn inclusief: uitgebreid diner, drankjes, entertainment en partymanager.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu