Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Actieve workshops

Actieve workshops in Volendam is niet direct waar aan gedacht wordt bij het bekendste vissersdorpje van Nederland. Maar dat betekent zeker niet dat er geen actieve workshops gedaan kunnen worden! In tegendeel!

Er is keuze genoeg voor een gezellige dag! Er kan uiteraard ook een dagarrangement samengesteld worden met bijvoorbeeld een lunch, borrel, diner of een hilarisch spelprogramma!

Actieve workshops Volendam

Actieve workshops Volendam; in het menu aan de linkerkant vindt u een overzicht van onze actieve workshops. Bekijk, zoek en vindt uw workshop in Volendam. Kiest u voor een workshop RIB varen, schermen, capoeira of wilt u meerdere workshops combineren? Graag maken wij voor u een voorstel op maat! Ervaren instructeurs begeleiden u tijdens de workshop en zorgen ervoor dat alles op rolletjes verloopt.

Teambuilding en plezier staan tijdens de workshops van Hèt EvenementenTeam centraal voor een geslaagd bedrijfsuitje. Wij garanderen dat u een leuke en vooral actieve dag zult beleven tijdens de actieve workshops van Hèt EvenementenTeam. De meeste workshops zijn al vanaf 15 personen mogelijk! Ook is het mogelijk om workshops te combineren met andere activiteiten, een lunch en/of diner om een vullend dagprogramma te maken. Klik op uw favoriete workshop voor meer informatie. Staat uw workshop er niet tussen? Bekijk het volledige overzicht van onze workshops of neem contact op met één van onze medewerkers via ons telefoonnumer 085-25 00 655.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu