Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Body en Mind workshops

Body en mind workshops in Volendam zijn er voor de bedrijfsuitjes met een speciaal tintje. De ver uiteen liggende mogelijkheden van de body en mind workshops maken het leuk om eens wat door te klikken. Body en mind gehad en wilt u meer? In dat geval denken wij graag mee over een Volendams arrangement met bijvoorbeeld een spelprogramma, lunch of diner!

Body en Mind workshops Volendam

Body en mind workshops Volendam; hiernaast vindt u een overzicht van onze body en mind workshops. Er zijn voldoende leuke workshops in Volendam te bedenken! Bent u meer body, dan ligt yoga of tai chi u wellicht wel. Meer mind? Dan neemt u samen met de collega’s plaats achter de pokertafel. Of bent u ad rem genoeg voor een workshop improvisatie? Heel gezellig en ook wel een beetje spannend, gelukkig staat er een professional aan uw zijde die u stap voor stap wegwijs maakt! Klik op uw favoriete workshop voor meer informatie. Staat uw workshop er niet tussen? Bel dan met één van onze deskundige medewerkers op 085 25 00 655.

Een compleet overzicht van onze Body en Mind workshops kunt u vinden op www.workshopteam.nl

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu