Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Lachworkshop

Lachworkshop Volendam; Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd! De lachworkshop van Hèt EvenementenTeam in Volendam is een workshop om nooit te vergeten. Lachen is niet alleen leuk en gezellig, maar het is vooral goed voor u.

Het helpt onder andere uw weerstand op te bouwen, uw buikspieren worden er steviger van en het is goed voor uw hart. Onze lachmeester heeft heel wat ervaring in het lachen opgedaan en zal u de fijne kneepjes van het vak leren tijdens de lachtherapie. Er bestaan verschillende vormen van lachen: de glimlach, ingetogen lach, onbesuisde schaterlach, buikschuddende tranen trekkende lach en noem maar op. Tijdens de lachworkshop zult u samen met uw collega’s beginnen met een ingetogen lach die snel zal overgaan tot een oorverdovend geschater!

Maak uw teamuitje in Volendam compleet door de zakelijke lachworkshop in Volendam te combineren met een andere activiteit, heerlijke lunch, diner of spetterend themafeest. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het e-mailadres info@evenemententeam.nl.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu