Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Mindmappen

Mindmappen Volendam; Breng orde in de chaos en zet uw creatieve ideeën op papier tijdens de workshop mindmappen in Volendam. Onder begeleiding van een ervaren docent zult u met humor en verschillende sessies uw creatieve, communicatieve en visuele skills ontwikkelen.

Verbeter uw lange- en kortetermijngeheugen, uw effectiviteit zal met grote sprongen vooruitgang boeken met deze workshop in Volendam. Na afloop kunt u in een handomdraai uw gedachten ordenen en ze visueel maken door middel van een mindmap.

Maak uw teamuitje in Volendam compleet door de body & mind workshop mindmappen in Volendam te combineren met een andere activiteit, heerlijke lunch, diner of spetterend themafeest. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het e-mailadres info@evenemententeam.nl.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu