Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Tai Chi

Tai Chi workshop Volendam; Tijdens de workshop Tai Chi in Volendam gaan we op zoek naar de mogelijkheden en beperkingen van uw eigen lichaam. U maakt kennis met verschillende spectaculaire bewegingen. Zo zullen er meditatie oefeningen, loopoefeningen maar ook luisteroefeningen gedaan worden.

Al deze oefeningen zijn zeer goed voor de energiestroom in het lichaam. De workshop is onder begeleiding van een professionele instructeur. U zult tijdens deze workshop kennis maken met de balans tussen lichaam en geest. Er zullen verschillende oefeningen gedaan worden zoals; meditatie oefeningen, loopoefeningen maar ook luisteroefeningen. Deze oefeningen zijn zeer goed voor de energiestroom in het lichaam.

Maak uw teamuitje in Volendam compleet door de body & mind workshop tai chi in Volendam te combineren met een andere activiteit, heerlijke lunch, diner of spetterend themafeest. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het e-mailadres info@evenemententeam.nl.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu