Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Workshop capoeira

Workshop capoeira; onder begeleiding van de klanken van de Berimbau (snaarinstrument) zult u tijdens de workshop capoeira in Volendam de Braziliaanse cultuur ontdekken. Samenwerking, snelheid en concentratie zijn de belangrijkste elementen van de workshop capoeira.

De deelnemers staan allemaal in een grote kring. Midden in de kring mogen twee personen “de spannende strijd” met elkaar aan gaan. Capoeira is een vechtsport waarbij de tegenstanders elkaar niet mogen raken. Hierdoor ontstaat er een bijzonder schouwspel van muziek en dans. Voor uw collega’s is de workshop capoeira een vermaak om naar te kijken.

Maak uw personeelsuitje in Volendam compleet door workshop capoeira te combineren met een heerlijke lunch, diner of spetterend themafeest. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze spelprogramma´s of workshops of bel 085-25 00 655 en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu