Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Workshop djembé

Workshop djembé; Wilt u de beginselen van het djembé spelen onder de knie krijgen? Tijdens deze workshop zult u actief deelnemen om zo gezamenlijk een muzikale en ritmische eindresultaat te bereiken. De djembé is de populaire west Afrikaanse handtrommel. De handtrommel wordt uit een boomstam uitgehold en bespannen met een geitenvel. Hedendaags worden de instrumenten gebruikt bij feesten, bruiloften, begin van de oogsttijd en dergelijke.

Iedere gelegenheid kent haar eigen ritmes. De originele Djembé instrumenten worden nog met de hand van aardewerk en hout gemaakt. Dit maakt het instrument ook zo speciaal. Deze bijzondere instrumenten komen oorspronkelijk uit Afrika. Veel ritmes zijn eenvoudig aan te leren en u zult merken hoe leuk het is om met een groep tegelijk muziek te maken. De djembé kan zittend en staand bespeeld worden.

Maak uw teamuitje in Volendam compleet door de muzikale workshop Djembé te combineren met een andere activiteit, heerlijke lunch, diner of spetterend themafeest. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het e-mailadres info@evenemententeam.nl.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu