Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Workshop Schermen Volendam

Workshop schermen; leer de elementaire aanval- en verdedigingstechnieken van deze bijzondere sport. Actie, reactie, spanning en ontlading zijn de steekwoorden voor de workshop schermen Volendam. U leert tijdens deze workshop ook daadwerkelijk duelleren.

Een ervaren en gediplomeerde instructeur zal de workshop schermen op een luchtige manier aan u leren. Aller eerst worden de veiligheidsregels doorgenomen waarna iedereen aan de slag kan. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een schermsabel, een beschermend masker en speciale kleding. Nadat er genoeg geoefend is zal men in tweetallen een duel met elkaar aangaan.

Maak uw personeelsuitje in Volendam compleet door workshop schermen te combineren met een heerlijke lunch, diner of spetterend themafeest. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze spelprogramma´s of workshops of bel 085-25 00 655 en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu