Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Workshop smartlappen zingen

Workshop smartlappen zingen; een gezellige, muzikale en puur Hollandse workshop! Of uw collega’s het nou willen toegeven of niet, stiekem kunnen ze allemaal de meeste smartlappen wel meezingen.

Onder begeleiding van een artiest leert u dat het niet alleen maar mee lallen is, maar dat er ook nog een techniek benodigd is voor het (goed) zingen van een smartlap. Ontwikkel uw zangkunsten en zing uit volle borst mee op de bekendste smartlappen tijdens de muzikale en vooral gezellige workshop in Volendam van Hèt EvenementenTeam.

Maak uw teamuitje in Volendam compleet door de muzikale workshop smartlappen zingen te combineren met een andere activiteit, heerlijke lunch, diner of spetterend themafeest. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het e-mailadres info@evenemententeam.nl.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu