Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Workshop zeemansliederen

Workshop zeemansliederen zingen; Volendam staat bekend om haar leuke en vooral gezellige haven. Tijdens deze workshops gaat u zeemansliederen zingen. Als een echte havenzanger laat u, na een zangles onder begeleiding van een accordeonist, uw gouden stem horen aan uw collega’s.

Onder het genot van bittergarnituur zult u zich gegarandeerd vermaken. In het liederenboek staan wel 30 bekende zeemansliederen. Ook is er de mogelijkheid om op melodieën van de bekende liederen uw eigen tekst te maken.

Maak uw teamuitje in Volendam compleet door de muzikale workshop zeemansliederen zingen te combineren met een andere activiteit, heerlijke lunch, diner of spetterend themafeest. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het e-mailadres info@evenemententeam.nl.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu