Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Workshop zwaardvechten

Workshop zwaardvechten; interactie, concentratie en techniek komen allemaal voor tijdens de workshop zwaardvechten Volendam. U zult onder begeleiding van een ervaren instructeur kennis maken met de veiligheids- en basisregels van het zwaardvechten.

Daarna zult u de vechtkunsten uitvoeren als een echte Japanse Samoerai of een echte Middeleeuwse ridder. In tweetallen, bewapend zwaarden, zult u de aanvals- en verdedigingstechnieken van het zwaardvechten oefenen. Tijdens deze workshop wordt er geen gebruik gemaakt van echte zwaarden. Er wordt gebruik gemaakt van houten zwaarden zodat men elkaar niet kan verwonden.

Maak uw teamuitje in Volendam compleet door workshop zwaardvechten te combineren met een heerlijke lunch, diner of spetterend themafeest. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze spelprogramma´s of workshops of bel 085-25 00 655 en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu