Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat al uw zorgen uit handen? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Yoga

Yoga workshop Volendam; Strek uzelf in de zonnegroet en bereik een balans tussen lichaam en geest tijdens de workshop yoga in Volendam van Hèt EvenementenTeam. Tijdens deze body and mind workshop leert u door verschillende oefeningen uw lichaam op een bewuste manier te gebruiken.

Daarnaast leert u te ontspannen tijdens inspanning, een ervaring die u tot ver buiten de Yogales rustiger en krachtiger maakt. Uw gedachtegang en gevoelsleven kan volledig tot rust komen, zodat herstel op al deze gebieden kan plaatsvinden. Yoga is dus de manier om het lichaam gezond, krachtig en soepel te maken en te houden en tegelijkertijd uw hoofd rust en ontspanning te brengen. Samen met de ervaren instructeur doorloopt u verschillende oefeningen en laat u alle dagelijkse spanningen los.

Maak uw teamuitje in Volendam compleet door de body and mind workshop yoga in Volendam te combineren met een andere activiteit, heerlijke lunch, diner of spetterend themafeest. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het e-mailadres info@evenemententeam.nl.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu